Besplatna dostava za narudžbe iznad 100,00KM

Search

Besplatna dostava za narudžbe veće od 100,00KM
Trebate pomoć? +387 32 666 750

Mi brinemo za zdravlje u Vašem domu!

Privatnu Zdravstvenu ustanovu Apoteka DELFARM osnovali su magistar farmacije Irma Delić i inžinjer elektrotehnike Samir Delić 2010. godine i danas ima četiri apotekarske jedinice na teritoriji općine Tešanj. Apoteka je nastala kao veliki san tada mlade magistre farmacije i u samom početku u njoj su radile dvije osobe. Dugogodišnjim radom, trudo, zalaganjem i ljubavlju prema farmaceutskom poslu, apoteka danas upošljava 7 magistri farmacije, 3 farmaceutska tehničara i 1 inžinjera elektrotehnike. Tokom svih godina poslovanja provodimo apotekarsku djelatnost visokog standarda u skladu sa smjernicama Dobre apotekarske prakse i poštivanjem etičkih normi.

Temeljna načela zaposlenika Apoteke Delfarm su usmjerenost na sigurnu primjenu lijekova, medicinskih proizvoda te dodataka prehrani, uz pridržavanje stručnih standarda i poštivanje etičkih normi. Kontinuiranom edukacijom naših zaposlenika i poticanjem njihovih kreativnih sposobnosti u provođenju svakodnevnih poslova održavamo visoke standarde koje smo sebi zadali u pružanju što bolje apotekarske usluge.

U našoj apoteci izrađujemo magistralne pripravke prema potrebama pacijenata. Organizujemo specijalizirana savjetovališta na kojima preventivnim savjetima pacijentima želimo ublažili njihove tegobe i potaknuti ih na edukaciju u prevenciji određenih bolesti. U svakodnevnoj komunikaciji s pacijentima te individualnim pristupom potičemo ih na donošenje zdravih odluka koje će poboljšati kvalitetu njihovog života.

Stalnim angažovanjem na društvenim mrežama i pokretanjem web prodaje, želimo s e približiti Vama, dragi naši korisnici. Da lakše dođete do informacije, savjeta o očuvanju Vašeg zdravlja, primjenom odgovarajućih i provjerenih proizvoda.

Naši farmaceuti Vam stoje na raspolaganju za sve upite, nedoumice o primjeni određenih preparata i možete nam pisati na naš mail delfarm@apoteka-online.ba ili nas pozvati na broj telefona 062/679-673.

Brojni pacijenti su prepoznali naše temeljne vrijednosti i poklonili nam svoje povjerenje. Savjete i preporuke možete zatražiti svakodnevno od 8:00 do 19:00, subotom od 8:00 do 17:00, te nedjeljom od 08:00 do 13:00 sati .

Vaš Tim Apoteka DELFARM.

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu