FLORIOTIC BOULARDII sadrži visoku koncetraciju dobro poznatih dobrih bakterija laktobacila i bifidobakterija uz jedinstvenu kombinaciju S. Boulardii.
Kapsule uzimaju se neovisno o obroku. 1 kapsula dnevno, uzeti s pola čaše tekućine.
Za djecu se kapsula može otvoriti i sadržaj uzeti hranom ili tekućinom.
Radi postizanja bolje učinkovitosti, tijekom ili nakon uzimanja PharmaS FLORIOTIC BOULARDII kapsula nemojte konzumirati alkoholna pića i vruće napitke.
U slučaju pojave neželjenih učinaka, posavjetujte se s liječnikom ili ljekarnikom.
Način čuvanja: Na suhom mjestu, pri temperaturi od 15 – 25 °C.
Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom ili ljekarnikom. Ako ste alergični ili preosjetljivi na sastojke PharmaS FLORIOTIC BOULARDII kapsula, ne uzimajte ih.
Napomene: Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.
Upozorenje: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Liofilizirana kultura kvasca Saccharomyces cerevisiae var boulardii I-3799; kapsula: hidroksipropil metilceluloza, bojilo: titanov dioksid; punilo: maltodekstrin; liofilizirana kultura Lactobacillus acidophilus LA3; liofilizirana kultura Bifidobacterium animalis ssp. lactis BLC1; punilo: kukuruzni škrob; liofilizirana kultura Lactobacillus casei BGP93; tvar za sprječavanje zgrudnjavanja: magnezijev stearat biljnog podrijetla.
Živa liofilizirana kultura kvasca Saccharomyces cerevisiae var boulardii I-3799, u trenutku proizvodnje najmanje 5 • 109 cfu* žive liofilizirane kulture bakterija mliječne kiseline: Lactobacillus acidophilus LA3, Bifidobacterium animalis ssp. lactis BLC1, Lactobacillus casei BGP93, u trenutku proizvodnje najmanje 1 • 109 cfu*.
PROSJEČNA HRANJIVA VRIJEDNOST u 100 g / u 1 kapsuli:
- Energija 1170 kJ (278 kcal) / 4,8 kJ (1,1 kcal)
- Masti 3,3 g / < 0,5 g
- od kojih: zasićene masne kiseline 3,3 g / < 0,1 g
- Ugljikohidrati 41 g / < 0,5 g
- od kojih: šećeri 7,1 g / < 0,5 g
- Vlakna 18 g / < 0,5 g
- Bjelančevine 27 g / < 0,5 g
- Sol 0,23 g / < 0,01 g.