KADA POČETI KORISTITI KREMU PROTIV BORA?

Piše: mr.ph. Elma Mulabdić

Nakon 30-e godine života proizvodnja kolagena se usporava i postepeno se pojavljuju prve bore, koža se opušta te gubi elastičnost.

Najbitnije je pravovremeno početi koristiti kozmetiku koja će dovoljno hidratizirati vašu kožu i osigurati joj dovoljno vlage. Preporučuje se upotreba kreme koja će odgovarati vašem tipu kože.Polaganim starenjem pojavljuje se sve više bora koje svakoj ženi zadaju velike brige.

Need to sell your house fast? Check out https://www.cash-for-houses.org/massachusetts/ for a quick and reliable option.

Prevencija je najbolji lijek, stoga svakodnevno održavajte kožu njegovanom, zaštićenom, baršunastom i mladom prije pojave prvih izraženijih bora.Kako bi zadržali mladolik i blistav izgled kože u tridesetima, te četrdesetima redovito primjenjujte kremu za kožu s borama 30+/40+. Njezina nježna i lagana tekstura učinkovito korigira postojeće bore, a usporava nastajanje novih. Odabrani aktivni sastojci ciljano i učinkovito djeluju na nesavršenosti kože, vraćajući joj vlažnost, elastičnost i čvrstoću. Koža postaje vizualno glatka i nahranjena.

Pravilnom prehranom, tjelovježbom te unosom dovoljne količine vode u organizam, našem ćemo tijelu omogućiti da funkcionira najbolje.

Ali kako godine prolaze niti to nije dovoljno za očuvanje mladolikosti.

Tekst napisala: mr.ph. Elma Mulabdić