Besplatna dostava za narudžbe iznad 100,00KM

Search

Besplatna dostava za narudžbe veće od 100,00KM
Trebate pomoć? +387 32 666 750

Prikaži sve 8 rezultate

Poredaj po

Ekoped A šampon protiv vašljivosti

5.70KM
EKOPED® A je šampon koji efikasno suzbija vaši glave. Također, veoma uspješno uklanja i ostale ektoparazite koji se mogu naći na čovjeku: vaši tijela, stidne vaši.

Mosquito Gumica-Traka Protiv Vaški

6.40KM
Ova gumica za kosu sadrži 100% prirodna ulja, koja pomažu u zaštititi od vaški koje ulaze u kosu i vlasište vašeg djeteta. Mogu ih koristiti i odrasli.

Paranit repellent spray

20.30KM
Paranit sprej za zaštitu od ušiju sadži nježnu formulaciju IR3535 te prirodne biljne ekstrakte koji učinkovito šite od ušiju. Ne masti, te je ugodnog mirisa i siguran za svakodnevnu uporabu.

Paranit šampon sa četkom 200ml

34.90KM
  Paranit šampon odstranjivanje uši i gnjida iz kose jednostavno poput pranja kose. 100% učinkovito. Postupak ponovite nakon 7 dana. S Paranitom sada možete izabrati način na koji ćete 100% ukloniti uši iz kose. Paranit nudi vrhunska rješenja za odstranjivanje uši iz kose za sve tegobe – sva su 100% učinkovita zahvaljujući formuli s dvostrukim djelovanjem.

Paranit sprej 100ml

28.90KM
S Paranit sprejom potreban je samo jedan postupak uklanjanja od 15 minuta, kojim se 100% uništavaju ušiju i gnjide u kosi. Paranit sprej nema mirisa, lako se nanosi i ne ostavlja mrlje. Svi Paranit proizvodi za odstranjivanje uši iz kose pružaju dvostruko mehaničko djelovanje jer napadaju i uši i gnjide u kosi.

Sumifen šampon 150ml

11.90KM
Sumifen je blagi terapeutski šampon namijenjen uklanjanju uši glave i stidnih uši, pH je neutralan te povoljno djeluje na kosu i vlasište. Šampon sadrži aktivnu supstancu d-fenotrin kojom brzo, jednostavno i učinkovito uništava uši i gnjide. Prikladan je za djecu svih uzrasta zbog svog blagog djelovanja i nježnog i ugodnog mirisa. Sumifen ima blagotvornu, ali djelotvornu formulaciju koja djeluje i na uši i na gnjide. Uz proizvod potrošač dobiva detaljne upute kako se boriti protiv ovog parazita te češalj koji omogućava pouzdano rješavanje problema.

Sumifen šampon za prevenciju i suzbijanje ušiju i gnjida

14.00KM
Sprječava pojavu ušiju i gnjida te ih brzo i učinkovito uništava. Prikladan kao prevencija i tako umanjuje mogućnost pojave ušiju i gnjida, kod nezaraženih članova obitelji.

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu