Besplatna dostava za narudžbe iznad 100,00KM

Search

Besplatna dostava za narudžbe veće od 100,00KM
Trebate pomoć? +387 32 666 750

Najprodavanije u Zdravlje očiju

BLINK CONTACTS UMIRUJUĆE KAPI ZA OČI

14.90KM
Posebno formulirane za nositelje kontaktnih leća, ove nježne i izrazito učinkovite kapi za oči umiruju i osvježavaju suhe i umorne oči. Pogodne su za sve vrste kontaktnih leća. Mogu se koristiti bez prethodnog vađenja leća iz očiju.

Proculin Tears Advanced 10ml

10.50KM
Proculin Tears Advance kapi za oči na bazi 0,4% natrijevog hijaluronata i vodenih destilata su sterilna otopina za okularnu primjenu, s fiziološkim pH. Sadržavaju vodene destilate ginka (Gingko biloba), borovnice, komorača i centele (Centella asiatica).

Proculin sol 10ml

7.50KM
Proculin Tears je 0,2% oftalmološka otopina natrijevog hijaluronata, dobivena biotehnološkom sintezom. Natrijev hijaluronat ima mukomimetička, mukoadhezivna i viskoelastična svojstva koja poboljšavaju stabilnost suznog filma i održava udobnost očne površine.Ovlaživačka i zaštitna svojstva natrijeva hijaluronata otklanjaju iritaciju, suhoću, osjećaj žarenja i stranog tijela u oku nastalih zbog utjecaja iz okoliša kao što su vjetar, sunce, suhi zrak, slana voda, dim, prekomjerna svjetlost, klima uređaji, grijanje, produljen rad na računalu ili operacija oka, konjuktivitis, uporaba kontaktnih leća.

Bepanthol kapi 10ml

24.90KM
Bepanthol® kapi za oči stvaraju na rožnici oka sterilan, viskozno elastičan i proziran zaštitni film bez konzervansa. Mješavina natrijeva hijaluronata i dekspantenola štiti i vlaži površinu oka te je podmazuje.

Opti Free Express sol 355ml

18.20KM
Otopina OPTI-FREE Express „NO RUB“ Opti Free Express otopina za dezinfekciju s ALDOX-om jedinstvena je zbog sinergije trostrukog načina čišćenja: sadrži citrat, poloxamin i aminometilpro­panol (AMP-95*). Sastojak imenom poloxamin jedan je od aktivnih komponenti otopine OPTI-FREE koji na poseban način pruža vlažnost i povećava udobnost tijekom nošenja kontaktnih leća do 24 sata. Otopina OPTI-FREE Express je pogodan za dezinficiranje, čišćenje, ispiranje, vlaženje i čuvanje svih vrsti mekih kontaktnih leća.

NATURAL WEALTH Vitamini za oči tbl

29.00KM
Preporuča se osobama koje imaju problema s vidom, starijim osobama, svima koji žele preventivno djelovati na očuvanje vida, osobama koje pojačano naprežu oči dugotrajnim radom na računalu, gledanjem televizije ili čitanjem.

Prikaz 1–12 od 39 rezultata

Poredaj po

Bepanthol kapi 10ml

24.90KM
Bepanthol® kapi za oči stvaraju na rožnici oka sterilan, viskozno elastičan i proziran zaštitni film bez konzervansa. Mješavina natrijeva hijaluronata i dekspantenola štiti i vlaži površinu oka te je podmazuje.

Bepanthol kapi za oči 20x0.5ml

24.30KM
Bepanthol kapi za oči blagotvorno smiruju i štite suhe oči. Kapi za oči vlaže, održavaju i štite površinu očiju. Pomažu pri obnovi tzv. suznog filma i time sprječavaju neugodne simptome suhih očiju.

BLINK CONTACTS UMIRUJUĆE KAPI ZA OČI

14.90KM
Posebno formulirane za nositelje kontaktnih leća, ove nježne i izrazito učinkovite kapi za oči umiruju i osvježavaju suhe i umorne oči. Pogodne su za sve vrste kontaktnih leća. Mogu se koristiti bez prethodnog vađenja leća iz očiju.

BLINK INTENSIVE UMIRUJUĆE KAPI ZA OČI

15.90KM
Kapi za zaštitu očiju. Dugotrajno olakšanje suhim i umornim očima. Poboljšane kapi za oči posebno su formulirane da štite i opuštaju suhe, iritirane ili izrazito umorne oči. Mogu se koristiti i za vrijeme nošenja kontaktnih leća.

Dietpharm Complete Care otopina za leće 380 ml

15.90KM
Višenamjenska otopina za dezinfekciju, čuvanje, čišćenje, hidraciju, podmazivanje, vlaženje, ispiranje i uklanjanje naslaga bjelančevina. Za sve vrste kontaktnih leća, uključujući i leće od silikonskog hidrogela.

Dietpharm Makulin Dual Action kapi za oči 10ml, Višestruka primjena

21.90KM
  • Kod sezonskog alergijskog konjunktivitisa
  • Sindroma suhog oka
  • Nelagode u očima: -uslijed faktora okoliša (prašina, klimatizacija) -mehaničkog stresa (neučinkovito treptanje zbog dugotrajne uporabe računala ili duge vožnje, učenja, nošenja kontaktnih leća)

DOPPELHERZ Aktiv Eye Vital a30

14.50KM
Oko je jedan od najnevjerovatnijih organa u ljudskom tijelu i izaziva se svakodnevno. Rad za računarom, često gledanje televizije i vožnja noću posebno su zahtjevni za oko. Suv zrak, premalo sna, alkohol i nikotin također naglašavaju njegov metabolizam. Različiti faktori igraju ulogu u zdravlju, održavanju vidne funkcije i vida. To takođe uključuje dobru opskrbu hranjivim tvarima.

Makulin Blue Protect caps a30

22.90KM
Jača unutarnji filter očiju tzv. ‘unutarnje naočale’. Povećava gustoću makularnog pigmenta. Pomaže u zaštiti oka od digitalnog napora koji nastaje apsorpcijom plavog svjetla.

Makulin caps a30

22.30KM
Dodatak prehrani FloraGLO® luteinom, zeaksantinom i cinkom. Cink doprinosi održavanju normalnog vida i zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Makulin Fresh kapi za oči 10ml

18.90KM
Pomažu kod iritacije, suhoće i pečenja te osjećaja stranog tijela u očima koji su posljedica utjecaja iz okoliša (vjetar, sunce, suhi zrak, slana voda, dim, pretjerana svjetlost, klima, grijanje, dugo korištenje računala) ili u slučaju operacije oka, konjunktivitisa te učestalog i dugog korištenja kontaktnih leća.

Makulin plus caps a30

28.90KM
Preporučuje se: za zaštitu vida, kod slabljenja vida, kod dugotrajnog naprezanja očiju i pojačane izloženosti UV zrakama, kod rada pri umjetnom ili nedovoljnom osvjetljenju.

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu