Besplatna dostava za narudžbe iznad 100,00KM

Search

Besplatna dostava za narudžbe veće od 100,00KM
Trebate pomoć? +387 32 666 750

Najprodavanije u Cirkulacija (proširene vene)

Vendoksin kapi 50ml

27.50KM
100% prirodni proizvod Namijenjen je održavanju fiziološkog protoka krvi kroz venske sudove donjih ekstremiteta i unapređenju zdravlja venskih sudova i kapilara.

Save Oil Plus caps a30

33.90KM
Namjena Save Oil Plus doprinosi održavanju normalnih koncentracija holesterola u krvi. Save Oil Plus kapsule su dodatak ishrani koji sadrži kao aktivnu komponentu ulje dobijeno iz račiča, kril ulje, koje predstavlja visoko vrijedan izvor esencijalnih masnih kiselina u ishrani, prvenstveno omega-3 masnih kiselina, kao i fosfolipida i dijetarnog antioksidansa, astaksantina.

NONI 100 % BIO SOK 0,75 L

41.90KM
Noni sok se koristi kao prirodni tonik za poremećenu ravnotežu probavnog,crijevnog i disajnog sistema te imuniteta.

Vitalis Venogel 100ml

31.50KM
Riješite se proširenih vena, brzo i na prirodan način. Jedinstvena Vitalisova formula neutrališe proširene vene i popucale kapilare brzo, lako i potpuno prirodno. Venogel pospješuje cirkulaciju, jača i tonizira zidove krvnih sudova, štiti krvne sudove od upale i njeguje kožu.

Herbifit kapi za Srce i cirkulaciju 30ml

7.60KM
Tinktura gloga povoljno djeluje na jačanje srčanog mišića i regulaciju rada srca te, zajedno sa tinkturom imele, pomaže kod tegoba izazvanih visokim krvnim pritiskom.

Vitalis sportski krem 100ml

31.50KM
Krema za sport, trening i rekreaciju. Namjena proizvoda: Krema za masažu kod sportskih povreda. Preporučuje se kod reumatskih tegoba, bolova u mišićima tipa uboja, nagnječenja i istegnuća.

Dr Theiss Gel za Vene 100ml

13.50KM
  • Sadrži ekstrakte divljeg kestena i nevena koji  pomaže kod proširenih vena.
  • Ublažava bolove, osjećaj težine i umora u nogama.

Prikaz 1–12 od 22 rezultata

Poredaj po

Avaricon caps a30

15.90KM
AVARICON kapsule sadrže kombinaciju aktivnih supstanci koje ublažavaju tegobe nastale kao posljedica poremećaja venske cirkulacije u nogama: otok i bol, grčevi, parestezije, pucanje kapilara i osjećaj tzv. teških nogu. Preparat se primjenjuje i za ublažavanje tegoba izazvanih hemeroidima: bola, svraba, krvarenja.

Avaricon gel 75ml

10.00KM
Avaricon gel se preporučuje kod poremećaja venske cirkulacije donjih ekstremiteta i povrda mekih tkiva (udarci, istegnuća). Utiče na vitalizaciju kože i krvnih sudova nogu, kao i ublažavanje bola, otoka i osjećaja teških nogu, što olakšava hod. Smanjuje pucanje kapilara i nastanak modrica.

Avaricon krema 75ml

10.00KM
Avaricon krem sadrži trokserutin, aktivnu supstancu biljnog porijekla, koja se upotrebljava za ublažavanje tegoba nastalih kao posljedica poremećaja venske cirkulacije u nogama: otoka i bolova, grčeva, parestezija i osjećaja tzv. teških nogu.

Dokoljenica Gumena NIVA br.6

16.00KM
Ovu elastičnu čarapu staviti ujutro u postelji, prije ustajanja. Prvo se čarapa “naniže” između palčeva, snažno razvuče i postavi na stopalo tako da se prsti i peta pojave na predviđenim otvorima. Dalje se ravnomjerno uz razvlačenje elastičnog zida čarapa postavlja do koljenog zgloba. Treba paziti da ne postoje “brazde” ili udvajanje zida čarape.

Dr Theiss Balzam za mikrovene

19.50KM
  • Zahvaljujući dodanom pigmentu učinkovito smanjuje vidljivost kapilara
  • Optimalna njega kod umornih nogu
  • Ugodno osvježava i njeguje kožu

Dr Theiss Gel za Vene 100ml

13.50KM
  • Sadrži ekstrakte divljeg kestena i nevena koji  pomaže kod proširenih vena.
  • Ublažava bolove, osjećaj težine i umora u nogama.

Herbifit kapi za Srce i cirkulaciju 30ml

7.60KM
Tinktura gloga povoljno djeluje na jačanje srčanog mišića i regulaciju rada srca te, zajedno sa tinkturom imele, pomaže kod tegoba izazvanih visokim krvnim pritiskom.

Herbifit venogel 75ml

12.20KM
Namjena: Pomaže kod proširenih vena, ublažava bolove, osjećaj težine i umora u nogama te pospješuje cirkulaciju.

MAXMEDICA Ginko B Neuro caps a30

12.10KM
Ginko B neuro se preporučuje:
  • kod problema vezanih za mentalne funkcije,
  • kod hladnih dlanova i stopala,
  • za vitalnost krvnih sudova.

MAXMEDICA Neuro Max B12 caps 50x1000mcg

14.50KM
Sinergijsko djelovanje B12, folne kiseline (vitamin B9) i biotina (vitamin B7) poboljšava blagi gubitak pamćenja povezan sa starenjem, a blagotvorno djeluje i na poboljšanje periferne cirkulacije.

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu