Besplatna dostava za narudžbe iznad 100,00KM

Search

Besplatna dostava za narudžbe veće od 100,00KM
Trebate pomoć? +387 32 666 750

Prikaži sve 6 rezultate

Poredaj po

Beurer Cellulite masažer compact

130.00KM
Manja verzija prvog klinički testiranog anticelulitnog masažera – Cellulite releaZera CM100. Smanjuje celulit, poboljšava cirkulaciju u svim slojevima kože, poboljšava izgled kože. Povećava mikrocirkulaciju tkiva pomoću vibracija. Pospješuje i ubrzava razgradnju molekula masnoća u masnim stanicama i razgrađuje celulit u područjima gdje se formira. Jednostavan je za primjenu čak i pod tušem.

Beurer CM50 Anticelulitni masažer

69.00KM
Aparat za djelotvornu masažu vezivnog tkiva, podstiče cirkulaciju u površinskim slojevima kože. Koža postaje vidljivo čvršća. Ergonomskog je oblika sa dva nivoa jačine masaže uz individualno prilagodljivu ručku za jednostavnu upotrebu kod kuće.

Collagen + C tablete a120

39.90KM
Preporučuje se: - za jačanje i regeneraciju kostiju, mišića, zglobova, tetiva i ligamenata - podstiče brzo zatezanje i revitalizaciju kože lica i tijela - antiage preparat - izgradjuje koštani matrix (kolagen obezbeđuje mehaničku čvrstinu kostiju) - obnavlja vezivna tkiva i povećava elastičnost krvnih sudova (poboljšava cirkulaciju) - ubrzava zarastanje rana - stvara čiste mišiće i potpomaže sagorevanje masti tokom sna - koriguje slabe, slomljene, razdvojene, raslojne i oštećene nokte - kod tankih dlaka daje masu i usporava opadanje kose - za redukovanje celulita (sinteza kolagenskih vlakana) - za redukovanje strija (formiranje kolagenske mreze).

Elancyl My Coachi 200ml

65.90KM
  • Njega protiv celulita. Zaglađuje, tonira i drenira.
  • Elancyl My Coach! inovativni je anticelulitni proizvod nastao kao rezultat znanstvenog istraživanja metabolizma sportaša.

Hedera Gel protiv celulita 300ml

9.90KM
Predstavlja kombinaciju aktivnih sastojaka kafe, cimeta, ruzmarina i bršljana koji su u ugrađeni u gelastu strukturu.Poboljšava prokrvljenost površinskih slojeva kože što direktno utiče na razgradnju celulita. Nanošenjem ovog gela na kritična mesta zahvaćena celulitom, aktivne materije utrljavanjem ostaju na koži duže, čime se postiže efikasnija eliminacija celulita i duži efekat.Toksini se izbacuju iz tijela, a koža je zategnuta i čvrsta. Kombinacija aktivnog i stimulativnog dejstva koji pružaju usitnjena zrnca kafe, omogućava da koža dobije svjež izgled.

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu