Besplatna dostava za narudžbe iznad 100,00KM

Search

Besplatna dostava za narudžbe veće od 100,00KM
Trebate pomoć? +387 32 666 750

DOSTUPNO NA STANJU

Herbiko Sirup Propomucil za Odrasle 120ml

10.80KM

Opis proizvoda

Herbiko® sirup za odrasle je dijetetski suplement koji ima petostruki efekat. Djeluje tako što razređuje sekret, pomaže u njegovom izbacivanju, sprečava napade kašlja, otvara bronhije i olakšava disanje i oblaže sluzokožu i umiruje upalu disajnih puteva. Prednost Herbiko® sirupa za odrasle je što se može primjenjivat i kod suvog kašlja, za njegovo smirivanje, kao i kod kašlja praćenog sekretom za njegovo razređivanje i lakše iskašljavanje.

Doziranje i način primjene

Preporuka za doziranje Herbiko® sirupa za odrasle je 3 puta dnevno po 15 ml (1 supena kašika), dok se kod djece školskog uzrasta daje 3 puta dnevno po 5 ml (1 kafena kašika). Prije upotrebe dobro promućkati.

Sastav

Korijen bijelog sljeza, tečni ekstrakt korijena jagorčevine, tinktura cvijeta kamilice, tinktura bosiljka, vitamin C.

Karakteristike
  • Herbiko® sirup za odrasle se može preporučiti za sve vrste kašlja. Bijeli sljez oblaže sluzokožu ždrijela, jagorčevina razređuje sekret, kamilica djeluje protivupalno, a vitamin C podiže otpornost organizma.
Osobine artikla
  • Sprečava napade kašlja
  • Otvara bronhije i olakšava disanje
  • Cijena dostave je 7,00KM. Za narudžbe preko 100,00KM dostava je gratis.
  • Garantujemo rokove i kvalitet svih proizvoda. Uz svaki proizvod dobijate fiskalni račun.
  • Za sve narudžbe iznad 50,00KM poklanjamo majicu, šolju ili ceker.
  • *Ovim putem naglašavamo da informacije, savjeti i opisi preparata nisu zamjena za ljekarski pregled. Prema važećem zakonu lijekovi se ne prodaju putem našeg web shopa.

Najprodavanije

Primed 2 250g - Disajni putevi

40.90KM
  • Kod astme i bronhitisa
  • Kod alergijskog rinitisa i sinuzitisa
  • Kod hronične opstruktivne bolesti pluća (HOBP)
  • Kod pušačkog kašlja
  • NE SADRŽI VJEŠTAČKE BOJE, KONZERVANSE I DRUGE ADITIVE

Prospan sirup 100ml

12.30KM
Za ublažavanje tegoba kroničnih inflamatornih bolesti bronha, kod akutne upale respiratornog trakta popraćene kašljem.

Herbiko propomucil 600 a 5kesica

7.70KM
Propomucil kesice su prirodni antimikrobik – prečišćen, nealergen propolis sa prirodnim N-acetilcisteinom (NAC) kod osoba sa problemima disajnih puteva praćenih stvaranjem šlajma.
  • Propolis – prirodni antimikrobik koji dodatano smiruje iritirane sluznice. Propolis uništava viruse, bakterije i gljivice, bez alergena i glutena
  • N-acetilcistein efikasan u tretmanu simptoma oboljenja disajnih puteva praćenih stvaranjem šlajma. N-acetilcistein je antioksidans i kao snažan mukolitik smanjuje viskoznost mukoznog sekreta, razlaže i olakšava izbacivanje šlajma.

Isla Moos pastile a30

8.00KM
OPIS PROIZVODA: Isla pastile sadrže ekstrakt islandskog lišaja (Cetraria islandica). Islandski lišaj sadrži polisaharide, usninsku kiselinu, sluzi i gorke tvari. Pastile su blagog biljnog okusa. Isla pastile namijenjene su odraslima i djeci starijoj od 4 godine, trudnicama i dojiljama.

NS REISHI GLJIVA / PRAH 125 G

26.90KM
Reishi gljivu kinezi zovu »Ling Zhi«. Ubraja se među bazidiomicete i obično se odnosi na vrstu »Ganoderma Lucidum«. U tradicionalnoj kineskoj medicini upotrebljava se više od 2000 godina. Sprječava rak i ima protubakterijska i protuvirusna svojstva. Kineska medicina vjeruje, da kao regulator imunološkog sustava, djeluje protiv tumora. Dokazano sprječava agregaciju trombocita, snižava krvni tlak, holesterol i šećer u krvi.

Lysobact sprej Pepermint 30ml

11.20KM
  LYSOBACT Spray se primjenjuje za:
  1. Lokalno liječenje akutnih upalnih bolesti sluznice usne šupljine i ždrijela, kao što su gingivitis (bolest desni), stomatitis (upala sluznice usne šupljine) i afte (male ranice na sluznici usta).
  2. Pomoćna terapija kod grlobolje i bolova pri gutanju, upale krajnika i ždrijela.
  3. Po preporuci ljekara, prije i nakon operativnih zahvata (krajnika, grkljana), kao i kod povreda ili apscesa, te nakon vađenja zuba.

Alpenkraft bombon za ublažavanje kašlja

6.30KM
Alpenkraft bombone su ukusni slatkiši zasnovani na tradicionalnoj Salus mešavini: ječmeni slad, komorač, med, majčina dušica, nana i ulje eukaliptusa, koji doprinose umirenju disajnih puteva i grla. Idealne za putovanja, bombone omekšavaju grlo u slučaju iritacije, oslobađajući disajne puteve zahvaljujući biljnim esencijalnim uljima koje poseduju.

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu