Besplatna dostava za narudžbe iznad 100,00KM

Search

Besplatna dostava za narudžbe veće od 100,00KM
Trebate pomoć? +387 32 666 750

DOSTUPNO NA STANJU

Gold-Vit D3 Baby Twist off a30

12.00KM

Opis proizvoda

Gold-Vit® D3 Baby – dijetetska hrana za posebne medicinske svrhe. Preparat sadrži vitamin D, neophodan za pravilan rast i razvoj dječijih kostiju i mineralizaciju zuba. Nadalje, vitamin D pomaže u održavanju adekvatnog nivoa kalcija u krvotoku i potiče pravilnu apsorpciju/upotrebu kalcija i fosfora. Količine vitamina D proizvedene kao rezultat endogene sinteze su podvrgnute značajnim fluktuacijama u zavisnosti od izlaganja sunčevoj svetlosti; stoga je njegova dostupnost ograničena, posebno u jesen i zimu.

Epidemiološka istraživanja pokazuju da je nedostatak vitamina D uobičajen u zemljama srednje Evrope. U skladu sa preporukama stručnjaka, vitamin D treba davati od prvih dana života, bez obzira na režim ishrane novorođenčeta (majčino mlijeko, modifikovano mlijeko)*. Gold-Vit® D3 Baby preparat osigurava da je potreba djeteta za vitaminom D u skladu sa ovakvim smjernicama u potpunosti zadovoljena.

Svrha
Preparat je namijenjen kao dodatak prehrani novorođenčadi (uključujući prijevremeno rođenu djecu), bez obzira na režim ishrane, počevši od prvog dana života do 12 mjeseci života i dojenčadi do 12 mjeseci starosti, a koristi se kao profilaksa rahitisa, kao i tokom rizika od nedostatka vitamina D

Doziranje

Doziranje: sadržaj 1 twist-off kapsule dnevno (400 IU vitamina D3) ili druga doza koju preporučuje ljekar.

Uputstvo za upotrebu: Dajte proizvod tokom obroka. Okrenite i povucite vrh kapsule. U slučaju poteškoća s otvaranjem kapsule, odrežite vrh. Iscijedite sadržaj kapsule direktno u bebina usta, na kašičicu ili u obrok (npr. cijeđeno majčino mlijeko ili žitarice za bebe). Bacite kapsulu. Vodite računa da beba ne proguta kapsulu.

  • Cijena dostave je 7,00KM. Za narudžbe preko 100,00KM dostava je gratis.
  • Garantujemo rokove i kvalitet svih proizvoda. Uz svaki proizvod dobijate fiskalni račun.
  • Za sve narudžbe iznad 50,00KM poklanjamo majicu, šolju ili ceker.
  • *Ovim putem naglašavamo da informacije, savjeti i opisi preparata nisu zamjena za ljekarski pregled. Prema važećem zakonu lijekovi se ne prodaju putem našeg web shopa.

Najprodavanije

Latopic caps a30

32.50KM
LATOPIC probiotik 30 kapsula   Pokazuje povoljne efekte kod pacijenata sa atopijskim dermatitisom udruženim sa alergijama na hranu.

Higijenski ulošci VIR 80 a10

2.70KM
  • Primjereni za sve menstrualne dane
  • Za žene s osjetljivom kožom
  • Za rodilje
  • Izrađeni iz prirodnih materijala

Sinomarin babies bocice 1x5ml

0.80KM
Sinomarin baby  je 100%prirodan , klinički dokazan nazalni dekongestiv.

Ekoped A šampon protiv vašljivosti

5.70KM
EKOPED® A je šampon koji efikasno suzbija vaši glave. Također, veoma uspješno uklanja i ostale ektoparazite koji se mogu naći na čovjeku: vaši tijela, stidne vaši.

Centrum Junior A-Z tbl a30

29.90KM
Vitamini, minerali i elementi u tragovima su elementi bez kojih rast i razvoj nisu mogući. Zahtevnom dečijem organizmu potrebno je mnogo više energije i aktivnih materija nego što mu mogu pružiti današnji moderni obroci (brze hrane).

Narukvica protiv komaraca MD-620

4.00KM
• Antialergijska. • Dermatološki ispitana (za djecu i odrasle) • Ugodnog mirisa za ljude, odbojnog za komarce • Sigurna, netoksična

Kamistad Baby gel 10ml

5.40KM
Ublažava nelagodu pri izbijanju zubi kod djece! Masaža osjetljivih desni s Kamistad Baby gelom olakšava izlazak prvih zubi.

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu