Besplatna dostava za narudžbe iznad 100,00KM

Search

Besplatna dostava za narudžbe veće od 100,00KM
Trebate pomoć? +387 32 666 750

DOSTUPNO NA STANJU

CURALIN CURALIFE CPS. A180

 • – CuraLin je namijenjen osobama sa dijabetosom tip 2 koje žele da poboljšaju kvalitetu svog života.
 • – Curalin je efikasan u 97% slučajeva, bez ijednog neželjenog dejstva ili posljedice, ukoliko se prate uputstva ljekara ili stručnjaka.

134.00KM

Šta je CuraLin?

CuraLin je 100% biljni dodatak ishrani koji pomaže kontrolu razine glukoze u krvi, pogotovo kod osoba koje imaju dijabetes tip 2.

Kliničke studije (obavljene u SAD i Izraelu, a posebno i studija prof. dr Itamara Raza, koja je obuhvatila 730 pacijenata i dodatno pratila više od 40.000 korisnika CuraLin-a) su dokazale pozitivan uticaj CuraLine-a na stanja preddijabetesa, naprednog i hroničnog (teškog) dijabetesa. Ova, a i ostale kliničke studije ukazuju na efikasnost dodatka za ishranu CuraLin:

Curalin je efikasan u 97% slučajeva, bez ijednog neželjenog dejstva ili posljedice, ukoliko se prate uputstva ljekara ili stručnjaka.

Kome je CuraLin namijenjen?

CuraLin je namijenjen prvenstveno osobama sa dijabetosom tip 2 koje žele da poboljšaju kvalitetu svog života.

CuraLine kapsule, između ostalog, smanjuju vašu inzulinsku rezistenciju, potiču rad beta ćelija pankreasa i poboljšavaju apsorpciju glukoze kroz probavni trakt kako bi vaš organizam imao optimalnu razinu šećera u krvi, bez nuspojava.

Svakako, zbog svoje neškodljivosti, preparat može biti efikasan i u pred-dijabetičnim stanjima povišene razine šećera u krvi. Praktično, Curaline Vam može pomoći da živite život kao nekada – ili čak i zdravije.

Kao i svaki drugi dodatak ishrani, CuraLin nije zamjena za terapiju koju vaš ljekar propiše.

Kako CuraLin dijeluje?

CuraLin kapsule sadrže pažljivo izabrane biljne sastojke bazirane na principima ajurvede, medicine stare hiljadama godina. Svaka kapsula je proizvedena u strogo kontrolisanim uslovima, po zaštićenoj formuli, kako bi se zadržala kvaliteta svih sastojaka, što potvrđuju certifikati ISO 9001 i GMP Quality.

Svaki sastojak je pažljivo odabran i prisutan u onom omjeru u kojem optimalno doprinosi regulaciji razine glukoze u krvi.

Tako je, na primjer, list Gymnema (Gymnema sylvestre ili List srebrne svilenice) poznat po svojoj sposobnosti da smanji želju za slatkim i ostalim ugljikohidratima zbog saponina koji blokiraju receptore za slatki ukus na jeziku. Istoveremeno, himalajska biljka Swertia chirayita direktno aktivira rad ćelija pankreasa i oslobađanje inzulina.

Ukratko, CuraLin sadrži pažljiv omjer svake od 9 biljaka kako bi omogućio organizmu da prirodno reguliše svoj metabolizam.

Ko proizvodi CuraLin?

Kompanija CuraLife proizvodi Suplement CuraLin. CuraLin je klinički ispitan u SAD i Izraelu, a za Europska uniju proizvodi se u Rigi, Letonija, i u Nju Džersiju (New Jersey), SAD. Danas se CuraLin  koristi u praksi širom svijeta – od SAD, Kine i Engleske, do Italije, Rumunije i Bosne i Hercegovine.

Koliko brzo se vide rezultati?

Kliničke studije su dokazale da se snižavanje nivoa glukoze u krvi može očekivati tokom prva 72 sata korišćenja CuraLin-a u čak 70% slučajeva. Kod određenog broja korisnika potrebno je do tri nedjelje korištenja da bi se vidjeli prvi rezultati.

Kontinuirano korištenje CuraLin-a dovodi do opšteg poboljšanja kvaliteta života. Umor, suha usta, često mokrenje, zamagljen vid – najčešće potpuno nestaju. Rezultati dobijeni uzimanjem dodataka ishrani mogu varirati i nisu uvijek isti za sve osobe, a zavise i od opšteg stanja vašeg organizma.

Kako se CuraLin koristi?

Prije početka korištenja bilo kojeg dodatka prehrani konsultujte se sa svojim ljekarom.

Broj CuraLine kapsula koje trebate uzeti 30 minuta poslije obroka zavisi od vaše prosječne dnevne razine šećera u krvi.

Ako je vaša prosječna dnevna razina šećera u krvi niža od 6,7 mmol/l (< 120 mg/dl) preporučuje se:

 • 2 kapsule dnevno, odnosno 1 kapsula pola sata poslije doručka i 1 pola sata poslije večere ili pred spavanje.

Za osobe koje imaju prosječne dnevne razine šećera u krvi od 6,7 mmol/l do 7,8 mmol/l (120 mg/dl – 140 mg/dl) preporučuje se:

 • 4 kapsule dnevno, odnosno 1 pola sata poslije doručka, 1 pola sata poslije ručka i 2 pola sata poslije večere ili pred spavanje.

Za osobe sa prosječnim dnevnim razinama šećera u krvi više od 7,8 mmol/l (>140 mg/dl) preporučuje se:

 • 6 kapsula dnevno, odnosno 2 pola sata poslije doručka, 2 pola sata poslije ručka i 2 pola sata poslije večere ili pred spavanje.

Preporučujemo vam da češće kontrolirate nivo šećera u krvi kada koristite CuraLin kako biste mogli da pratite svoj napredak. U prvoj nedjelji korišćenja je poželjno da dva do tri puta dnevno provjeravate glukozu. Kada vaše vrijednosti šećera u krvi dođu u normalu, možete prilagoditi svoju terapiju (inzulin ili lijekovi) obavezno u konsultaciji sa ljekarom.

Koliko je bezbjedan CuraLin? Postoje li nuspojave?

CuraLin je 100% proizvod biljnog porijekla i nema registrovanih nuspojava.

CuraLin ima rješenje Federalnog Ministarstva Zdravlja Bosne i Hercegovine od 02.04.2021 godine. Certifikati GMP i ISO 9001 koje posjeduje CuraLife osiguravaju vrhunske, bezbjedne i visoko kvalitetne proizvode. CuraLife je takođe registrovan kod FDA (Američke agencije za hranu i lijekove).

CuraLin je prijavljen i odobren i od strane Instituta za prehrambene bioresurse. CuraLin je 100% prirodni biljni proizvod bez nuspojava. Naravno, kao i kod bilo kojeg dodatka, prije upotrebe, posavjetujete sa svojim ljekarom.

Koliko bočica bi trebalo naručiti?

Kada potrošite tester bočicu, idealna porudžbina za nove kupce je STARTER, koji je najčešće dovoljan za 1 do 3 mjeseca. Ne samo što je to dovoljno vremena da otkrijete poboljšanje kvalitete života koje CuraLin donosi, već da vidite i konkretne rezultate kao što su lakša regulacija ishrane, stabilnije razine glukoze u krvi i smanjen osjećaj umora.

 

NAPOMENA

Proizvod prestavljan na ovoj stranici je dodatak ishrani i ne izdaje se na recept. Pažljivo pročitajte uputstva na pakiranju i imajte na umu da rezultati uzimanja bilo kojeg dodatka ishrani variraju od osobe do osobe.

Dodatak ishrani nije direktna zamjena za terapiju koju je propisao vaš ljekar.

 • Cijena dostave je 7,00KM. Za narudžbe preko 100,00KM dostava je gratis.
 • Garantujemo rokove i kvalitet svih proizvoda. Uz svaki proizvod dobijate fiskalni račun.
 • Za sve narudžbe iznad 50,00KM poklanjamo majicu, šolju ili ceker.
 • *Ovim putem naglašavamo da informacije, savjeti i opisi preparata nisu zamjena za ljekarski pregled. Prema važećem zakonu lijekovi se ne prodaju putem našeg web shopa.

Najprodavanije

Pro Beta Glukan kesice 1x1275mg a30

60.00KM
 • Puna dnevna doza visokopročišćenog beta glukana 1275 mg
 • Dnevna doza antioksidansa – vitamin C, vitamin D i cink – doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava
 • Jedini beta glukan na tržištu koji sadrži probiotik, a koji pridonosi obnavljanju crijevne mikrofloru
NAPOMENA- Cijena je za jednu kesicu (dnevnu dozu). U pakovanju je 30 kesica

NBL Focus Formula tbl a60

29.90KM
 • Poboljšava pamćenje, koncentraciju i sposobnost učenja
 • Poboljšava pažnju, fokus i mentalnu izdržljivost
 • Reguliše odgovor na stres, smanjuje osjećaj hroničnog umora, poboljšava raspoloženje, libido i povećava fizičku izdržljivost
 • Usporava slabljenje kognitivnih funkcija povezano sa starenjem i neurodegenerativnim oboljenjima

SLIM BODY DRŽIM LINIJU KAPSULE a36

72.90KM
 •  Reguliše apetit – Ubrzava metabolizam – Sagorijeva masne naslage – Podiže energetski nivo

Pilfud losion 5% 60ml

34.90KM
Ovaj lijek namijenjen je za primjenu u muškaraca u dobi između 18 i 65 godina. Pilfud 50 mg/ml otopina najbolje djeluje u muškaraca s gubitkom ili prorjeđivanjem kose na vrhu vlasišta. Najbolji rezultati vjerovatno će se pokazati u mlađih osobe, u kojih je gubitak kose prisutan tokom kratkog vremenskog perioda ili imaju malo područje ćelavosti. Malo je vjerovatno da će Vam Pilfud 50 mg/ml otopina pomoći ako ste bez kose više godina ili imate veliko područje zahvaćeno gubitkom kose.

NBL Glucosamine Kondroin MSM a60

33.90KM
 • Djeluje na obnovu oštećene zglobne hrskavice
 • Olakšava pokrete
 • Smanjuje bolove i upalne procese izazvane sportskim ozljedama i starenjem

Kolagen Shot 500ml

63.00KM
Kolagen i MSM u otopini – Kolagen shot je novi, super koncentrirani anti-aging dodatak prehrani za cjelokupnu njegu kože, jačanje kose i noktiju te čvršće kosti i gibljivije zglobove. Sadrži riblji kolagen koji je najčvršći i najsigurniji oblik kolagena.

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu